toulky českou krajinou
“inspirován českou přírodou
a tradiční kuchyní se každý den snažím pro vás připravit
nezapomenutelný kulinářský zážitek.”
petr šmrha - chef

les a louka
jelení hřbet, kaštany,
ostružiny, perník, bramborová pěna
425 czk
listový salát, konfit z králíka, červená řepa, šalotka
245 czk
statek
pečený kozí sýr, hrozny, granola, microbylinky
165 czk
kulajda, pošírované vejce,
koprový olej, houby
95 czk
pomalu pečená bbq žebra, zelené fazolky, kapusta, slanina
420 czk
hovězí guláš z líček, špekový knedlík, smažená cibulka
415 czk
svíčková na smetaně,
žemlový knedlík, brusinky
385 czk


jezero a řeka
kaviár z lososa, lososvý tatarák, květák, okurka
165 czk
losos, kukuřice, rizoto, mascarpone, estragon, citron
385 czk
konfitovaná kachna, červené zelí, jablko, škubánek
385 czk
zahrada
řízek z lilku, bramborový salát, vegan majonéza
305 czk
šneci, špenát, petržel, konfitovaný česnek, strouhanka
165 czk
caesar salát, ančovičkový dresing,
krutony, kuřecí prsa
280 czk
zeleninová polévka,
bylinkové pesto
95 czk
fermentovaná pšenice,
zelenina, cizrna
305 czk
